Welkom bij het meest creatieve en inspirerende artikel over kinderkleding trends van 2018! We hebben onze speurneuzen losgelaten in de mode-wereld om de meest verbluffende trends voor onze kleine fashionista’s te ontdekken. Van levendige kleuren tot gedurfde prints, dit jaar belooft een waar paradijs te worden voor stijlvolle kinderkleding. Dus ouders en mode-liefhebbers, maak je klaar om geïnspireerd te worden terwijl we je meenemen op een modereis door de betoverende wereld van kinderkleding trends in 2018.

In dit bericht delen we . Kinderen groeien snel en het is belangrijk om ze in stijl te kleden. Met deze trends zullen ze er zeker modieus uitzien!

Kleurrijke prints: Felle kleuren en opvallende prints zijn helemaal in dit jaar. Denk aan vrolijke bloemen, dierenprints en geometrische vormen. Deze prints geven de kleding een speelse en levendige uitstraling.

Duurzame materialen: Duurzaamheid is een belangrijk thema in de modewereld en dit geldt ook voor kinderkleding. Kleding gemaakt van biologisch katoen, gerecycled polyester en andere milieuvriendelijke materialen zijn erg populair. Deze kleding is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gevoelige huid van kinderen.

Streetstyle: Streetstyle is niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen een belangrijke trend. Denk aan trendy sneakers, baggy jeans en oversized t-shirts. Comfortabele kleding met een stoere uitstraling is helemaal hip.

Accessoires: Kinderen kunnen hun outfits helemaal afmaken met de juiste accessoires. Denk aan kleurrijke zonnehoeden, stijlvolle rugzakken en leuke haaraccessoires. Deze accessoires voegen een speels en trendy element toe aan elke outfit.

Hippe prints en patronen voor kindermode dit jaar

De kindermode van dit jaar staat in het teken van hippe prints en patronen. Deze speelse ontwerpen geven de kleding van kinderen een vrolijke en trendy uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan kleurrijke bloemenprints, grafische vormen en dierenmotieven. Met deze prints kunnen kinderen zich helemaal uitleven en zichzelf expressief uiten.

De bloemenprints zijn een echte eyecatcher. Ze zorgen ervoor dat kinderen stralen en zetten een vrolijke toon in de outfit. Of het nu gaat om grote bloemen, subtiele bloesem of gedurfde tropische planten; de keuze is eindeloos. Combineer een bloemige tuniek met een stoere spijkerbroek voor een verrassende mix van stijlen.

Grafische vormen zijn ook helemaal in dit jaar. Denk aan geometrische patronen, zigzaglijnen en abstracte vormen die zorgen voor een eigentijdse look. Deze prints zijn perfect om een statement te maken en laten kinderen zich echt onderscheiden. Of het nu op een trui, broek of jurk is, de grafische print is altijd een goede keuze.

Bloemenprint

Grafisch patroon

Dierenprints zijn en blijven populair. Van schattige pandaprints tot stoere luipaardvlekken, je vindt ze dit jaar in overvloed. Deze leuke patronen geven een speelse en wilde stijl aan de kinderkleding. Ze kunnen subtiel zijn als details of de hele outfit overnemen. Combineer een dierenprint met andere effen kledingstukken om de look in balans te houden en het dierenthema te laten opvallen.

Naast prints zijn er ook patronen die dit jaar een grote rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan strepen, ruitjes en stippen. Strepen zijn tijdloos en geven een klassieke touch aan de kindermode. Ruitjes zijn daarentegen veelzijdig en kunnen zowel schattig als stoer ogen, afhankelijk van de kleur en grootte. Stippen zijn speels en geven een retrogevoel aan de outfit.

Dierenprint

Strepenpatroon

Duurzaamheid in kinderkleding: De trend van 2018

Duurzaamheid in kinderkleding is een trend die in 2018 flink is gegroeid. Steeds meer ouders worden zich bewust van de impact die de mode-industrie heeft op het milieu en kiezen daarom voor duurzame opties voor hun kinderen. Maar wat houdt duurzame kinderkleding precies in en waar kunnen ouders deze vinden?

Duurzame kinderkleding wordt gekenmerkt door verschillende aspecten, zoals het gebruik van organische materialen, recycling, eerlijke arbeidsomstandigheden en lokaal geproduceerde kleding. In plaats van synthetische vezels worden natuurlijke materialen zoals biologisch katoen, hennep en bamboe steeds vaker gebruikt. Deze materialen zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook zachter voor de gevoelige huid van kinderen.

Ouders die op zoek zijn naar duurzame kinderkleding hebben tegenwoordig meer keuze dan ooit tevoren. Er zijn tal van merken die zich richten op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Enkele populaire merken zijn bijvoorbeeld Petit Bateau, Frugi en Mini Rodini. Deze merken hebben niet alleen prachtige ontwerpen, maar garanderen ook dat hun kleding op een ethisch en duurzame manier wordt geproduceerd.

Daarnaast is het belangrijk op te merken dat duurzaamheid niet altijd duur hoeft te zijn. Hoewel sommige duurzame kledingstukken mogelijk wat meer kosten, zijn er ook betaalbare opties beschikbaar. Tweedehands kleding, ruilbeurzen en lokale markten zijn geweldige plekken om duurzame kinderkleding te vinden zonder de bank te breken. Bovendien kunnen ouders er ook voor kiezen om kledingstukken langer te gebruiken door ze door te geven aan jongere broers en zussen of door ze te doneren aan goede doelen.

Kinderen stylen zich in de jaren ’80 trend

De jaren ’80 trend lijkt nieuw leven te zijn ingeblazen, maar dit keer niet alleen voor volwassenen. Kinderen over de hele wereld omarmen de iconische stijl uit dit kleurrijke decennium. Van neonkleuren tot oversized kledingstukken, kinderen hebben de vrijheid om creatief te zijn en hun eigen unieke stijl te uiten.

De jaren ’80 trend voor kinderen is een schot in de roos, omdat het hen toelaat om zich te onderscheiden van de massa. Met felle kleuren, glimmende stoffen en brede schouders voelen de kinderen zich als ware trendsetters. Ze kunnen hun persoonlijkheid uitdrukken door middel van kleding en accessoires en ervaren tegelijkertijd een stukje nostalgie uit het verleden.

De mode-industrie springt in op deze trend met nieuwe collecties die speciaal zijn ontworpen voor jonge trendsetters. Kinderen kunnen kiezen uit een breed scala aan kledingstukken, variërend van opvallende spijkerjacks en felgekleurde leggings tot acid wash jeans en schoudervullingen. De jaren ’80 trend biedt talloze mogelijkheden voor kinderen om zichzelf uit te drukken en te experimenteren met verschillende looks.

Naast kleding speelt ook haar en make-up een belangrijke rol in de jaren ’80 trend voor kinderen. Kinderen kunnen hun haar stylen met grote krullen, hoge paardenstaarten of felgekleurde haarextensies. Make-up met felle kleuren en glitters geeft de finishing touch aan hun look. Kinderen kunnen zich echt uitleven en hun creativiteit de vrije loop laten.

Heb je ooit gedroomd van het kleurrijke en speelse leven van kinderen? Nou, de must-have trends voor kinderkleding brengen die dromen tot leven! Het is tijd om de wereld van kindermode te verkennen en te ontdekken welke trends de harten van zowel kinderen als ouders veroveren.

1. Regenboog Glamour: Deze trend brengt een explosie van kleuren in kinderkleding. Van regenboog gestreepte shirts tot glinsterende regenboog jurken, deze stijl is perfect voor kinderen die van vrolijke en opvallende outfits houden.

2. Dierengekte: Laat de wilde kant van je kinderen naar voren komen met deze trend. Dierenprints zijn al een tijdje populair, maar nu zien we ze ook terugkomen in speelse accessoires en details. Denk aan schattige tijgeroren op een muts of een rugzak met een grappige apenstaart. Deze trend brengt de jungle naar de kinderkledingkast!

3. Magische Unicorns: Eenhoorns zijn al lang favoriet bij kinderen, en het lijkt erop dat ze hier nog wel even blijven. Van t-shirts met schattige eenhoorns erop gedrukt tot kleurrijke eenhoornjurken, deze trend brengt een magisch element in de wereld van kinderkleding.

Duik in deze kleurrijke en speelse trends voor kinderkleding en breng een glimlach op het gezicht van je kinderen. Met deze must-have trends zullen ze er niet alleen fashion-forward uitzien, maar ook hun individualiteit en creativiteit uitdrukken. Dus ga aan de slag en vernieuw de kledingkast van je kinderen met deze leuke trends!

In 2018 hebben designers de kinderkledingwereld veroverd met creatieve en trendy ontwerpen. Kinderen zijn niet langer achtergesteld als het gaat om fashion, ze hebben nu hun eigen catwalk waarop ze kunnen stralen. Hier zijn enkele van de opvallende designer trends die dit jaar de kinderkledingkasten veroveren:

  • Statement logoprints: Logoprints zijn niet langer alleen voor volwassenen bestemd. Designers hebben hun creativiteit laten zien door het toevoegen van funky en opvallende logo’s op kinderkleding. Van t-shirts tot sweatshirts, kinderen kunnen nu hun favoriete merk met trots dragen.
  • Mini-me stijl: Mini-me is een trend die al enkele jaren meegaat en ook in 2018 dominant blijft. Designers brengen de volwassen modetrends naar de kindermode door vergelijkbare stijlen en patronen te gebruiken. Denk aan matching outfits voor ouder en kind, zoals bijpassende jurken of coole bomberjacks.
  • Dierenprints: Dierenprints zijn altijd populair geweest, maar dit jaar zien we ze in verschillende vormen en kleuren. Van tijger- en luipaardprints tot giraffen- en zebra-prints, kinderen kunnen hun wilde kant tonen met deze trendy prints.

Kinderkleding wordt steeds creatiever en unieker, met dank aan de talentvolle designers die de mode-industrie blijven vernieuwen. Deze trends zorgen ervoor dat kinderen kunnen experimenteren met hun eigen stijl en zich zelfverzekerd kunnen voelen in wat ze dragen. Dus, laat je oogappel stralen op de catwalk van de kinderkledingkast met deze gewaagde designer trends!

Voor ouders die op zoek zijn naar leuke en creatieve kleding voor hun kinderen, zijn de grappige trends voor kids een absolute must-have. Met een knipoog naar originaliteit en humor zijn deze kledingstukken perfect om een glimlach op het gezicht van je kind te toveren. Of je nu op zoek bent naar een speelse outfit voor een verkleedfeestje of gewoon wilt dat je kleintje er stylish uitziet tijdens het spelen, deze trends zijn helemaal in.

1. **Dierenprints**: Niets is zo schattig als een t-shirt met een grote, vrolijke panda erop! Dierenprints zijn een grote hit bij kindermode en laten je kleintje zich helemaal inleven in zijn favoriete beest. Van unicorns tot leeuwen, er is voor elk kind wel een favoriet dier.

2. **Grapjes en woordspelingen op shirts**: Laat je kind zijn gevoel voor humor tonen met grappige t-shirts met leuke teksten. Van “Mijn broer heeft een geweldig voorbeeld aan mij” tot “Ik ben mama’s kleine genie”, deze shirts zijn gegarandeerd lachwekkend.

3. **Nostalgische kleding**: Een knipoog naar het verleden is ook populair bij kindermode. Denk aan retro geïnspireerde kledingstukken zoals t-shirts met prints van oude videogamekarakters of iconische cartoons uit de jaren 80. Je kind zal niet alleen trendy uitzien, maar ook een dosis nostalgie met zich meedragen.

Met deze grappige trends voor kids wordt kleding een speels en creatief avontuur. Laat je kind zijn persoonlijkheid uitdrukken en geniet samen van de leuke en humoristische kant van mode!

Kindermodetrends om in de gaten te houden dit jaar

De kindermodetrends van dit jaar zijn zeker de moeite waard om in de gaten te houden! Hier is een overzicht van de nieuwste trends die de komende seizoenen zullen domineren:

  • Denim Deluxe: Denim blijft een favoriet materiaal voor kinderkleding, maar dit jaar wordt het naar een hoger niveau getild. Verwacht elegante denim jurken, stoere spijkerjassen en speelse denim sets in diverse wassingen. Denim is tijdloos en past perfect bij elke gelegenheid.
  • Prints Galore: Prints zijn een geweldige manier om de persoonlijkheid van je kind te laten zien en dit jaar zullen ze in overvloed aanwezig zijn. Van levendige bloemen tot dierenprints en abstracte patronen, er is voor elk wat wils. Combineer verschillende prints voor een speelse en trendy look.
  • Comfort boven alles: Comfortabele kleding is altijd een belangrijke trend, vooral voor kinderen. Dit jaar draait alles om zachte stoffen, oversized silhouetten en relaxte pasvormen. Denk aan comfortabele joggingbroeken, oversized sweaters en zachte hoodies. Heerlijk om in te spelen en te ravotten!

Of je nu op zoek bent naar trendy outfits voor speciale gelegenheden of voor dagelijks gebruik, deze kindermodetrends zullen zeker een statement maken. Laat je inspireren door de nieuwste trends en maak de garderobe van je kind helemaal up-to-date!

En dat brengt ons aan het einde van onze reis door de kinderkleding trends van 2018. Van opvallende prints tot duurzaamheid, het afgelopen jaar heeft ons verrast met unieke en vernieuwende modetrends voor onze kleintjes.

Of je nu een ouder bent die graag meedoet aan de laatste trends, of juist liever een tijdloze stijl kiest, er is voor ieder wat wils in de wondere wereld van kinderkleding. Maar onthoud, trends zijn er om te inspireren, niet om ons te dicteren wat onze kinderen moeten dragen.

Terwijl we ons voorbereiden om het nieuwe jaar te verwelkomen, is het een goed moment om na te denken over wat de toekomst brengt op het gebied van kindermode. Zal duurzaamheid blijven groeien als een belangrijke trend? Of zullen we ons laten meeslepen door de fascinerende wereld van funky patronen en levendige kleuren?

Wat de toekomst ook mag brengen, één ding is zeker: kinderen hebben hun eigen stijl en persoonlijkheid. Laat ze experimenteren, hun eigen keuzes maken en zichzelf uitdrukken via hun kleding. Want uiteindelijk is de beste trend die er is, de trend van gelukkige en zelfverzekerde kinderen.

Dus, ga op ontdekkingsreis door kledingrekken, webshops en tweedehands markten, en vind de perfecte kledingstukken die passen bij de unieke persoonlijkheid van jouw kinderen. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om een idee te krijgen van de kinderkleding trends van dit jaar, maar onthoud dat de echte trendsetter altijd je eigen kind is, met hun sprankelende glimlach en stralende persoonlijkheid.

Laten we genieten van het avontuur dat kindermode heet, terwijl we ons voorbereiden op een modevol jaar boordevol nieuwe ontdekkingen en trendy kleurencombinaties. ¡Viva la moda infantil!