Welkom in de magische en betoverende wereld van kerstfilms! Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons kunnen onderdompelen in warmte, gezelligheid en eindeloos plezier. En wat is een betere plek om al jouw kerstfilmverlangens te vervullen dan Netflix? Het streamingplatform heeft een overvloed aan feestelijke films klaarstaan om je in de ultieme kerstsfeer te brengen. Of je nu een fan bent van hartverwarmende romances, avontuurlijke komedies of traditionele familiefilms, Netflix heeft voor elk wat wils. Dus leun achterover, pak een kop warme chocolademelk en bereid je voor op onze spectaculaire kerstfilms op Netflix in 2019.

– Feestelijke kerstfilms om je warm te houden

Met de feestdagen in zicht, is het tijd om je onder te dompelen in de magische sfeer van kerstfilms. Of je nu op zoek bent naar romantiek, humor of zelfs een beetje actie, er is voor ieder wat wils. Om je gezellig te houden tijdens de koude winteravonden, hebben we een selectie gemaakt van enkele feestelijke kerstfilms waar je zeker van zult genieten.

1. Love Actually (2003)

Deze klassieker is een heerlijke mix van romantiek, komedie en kerstmis. Volg de levens van acht verschillende koppels in de aanloop naar de feestdagen. Met een sterrencast zoals Hugh Grant, Colin Firth en Emma Thompson, is deze film perfect om je hart op te warmen.

2. Home Alone (1990)

Wie kan de avonturen van de jonge Kevin McCallister vergeten, wanneer hij per ongeluk alleen wordt achtergelaten door zijn familie tijdens de kerstvakantie? Lachen gegarandeerd terwijl Kevin het opneemt tegen de inbrekers. Deze komische kerstfilm blijft een favoriet voor het hele gezin.

3. The Holiday (2006)

Als je op zoek bent naar een dosis romantiek met een vleugje kerstsfeer, dan mag The Holiday niet ontbreken op je lijst. Twee vrouwen, gespeeld door Cameron Diaz en Kate Winslet, besluiten om van huis te ruilen tijdens de kerstperiode. Een ontroerend en hartverwarmend verhaal over liefde en nieuwe beginnen.

Of je nu op zoek bent naar een film om te knuffelen met een geliefde of om te kijken met het hele gezin, deze feestelijke kerstfilms zullen je zeker warm houden tijdens de wintermaanden. Kleed je comfortabel, pak een warme chocolademelk en geniet van deze feel-good films vol betoverende kerstmagie!

– Verlies jezelf in betoverende kerstverhalen op Netflix

De feestelijke periode is aangebroken en er is geen betere manier om in de kerstsfeer te komen dan met betoverende kerstverhalen op Netflix. Of je nu houdt van hartverwarmende romantiek, spannende avonturen of gewoonweg gezelligheid, Netflix heeft voor ieder wat wils. Dompel jezelf onder in een magische wereld vol sneeuw, kerstbomen en lichtjes en laat je meenemen op een onvergetelijke reis vol emotie.

Laat je hart smelten bij het bekijken van prachtige kerstfilms die je doen geloven in ware liefde en de kracht van familiebanden. Van klassiekers zoals “Love Actually” tot aan nieuwe favorieten zoals “Jingle Jangle: A Christmas Journey”, deze films laten je gegarandeerd stralen van geluk. Zie hoe ware liefde overwint in de meest onwaarschijnlijke situaties en voel de warmte van de kerstgedachte in elke scène.

Voor de avonturiers onder ons heeft Netflix ook een breed scala aan betoverende kerstavonturen. Ga op een spannende reis met je favoriete personages en beleef magische kerstavonturen die je op het puntje van je stoel zullen houden. Van betoverde kerstmannen tot mysterieuze cadeaus, deze verhalen verrassen en vermaken tegelijkertijd. Verlies jezelf in de fantasie en laat je verbazen door de wonderen van het kerstseizoen.

En natuurlijk mogen we de gezellige kerstseries niet vergeten. Met shows zoals “Dash & Lily” en “Merry Happy Whatever” kom je helemaal in de kerstsfeer. Deze series bieden luchtige, grappige en soms ontroerende verhalen die je laten lachen, huilen en genieten. Pak een warme chocolademelk, nestel je op de bank en geniet van de ultieme kerstmarathon met deze heerlijke series.

– Ontdek de ultieme kerstfilmcollectie van Netflix

Met de feestdagen om de hoek, is er niets gezelliger dan onder een dekentje te kruipen en te genieten van een marathon met de beste kerstfilms. Netflix heeft dit jaar een speciale verrassing voor alle liefhebbers van het kerstseizoen – een ultieme kerstfilmcollectie die je niet wilt missen!

De collectie bevat een mix van klassieke favorieten en gloednieuwe kerstfilms die speciaal voor Netflix zijn geproduceerd. Stap in de magische wereld van kerstsneeuw, vrolijke liedjes en hartverwarmende verhalen. Van romantische komedies tot avontuurlijke familiefilms, er is voor elk wat wils.

Laat je betoveren door de prachtige animaties en de betoverende decors van films zoals “Klaus” en “The Christmas Chronicles”. Deze geweldige producties zullen je ongetwijfeld in de kerststemming brengen. Ben je meer een fan van klassieke films? Bereid je dan voor om gebiologeerd te raken door tijdloze meesterwerken zoals “Home Alone” en “Love Actually”.

Of je nu kiest voor een romantische avond met je geliefde, een gezellige tijd met het hele gezin of gewoon wat ontspanning voor jezelf, de ultieme kerstfilmcollectie van Netflix heeft voor ieder wat wils. Grijp een lekker drankje, nestel je op de bank en laat je betoveren door deze prachtige films die je helemaal in de kerstsfeer brengen.

– Breng de magie van Kerstmis tot leven met Netflix



Gedurende de feestelijke periode is er niets beter dan genieten van de magie van Kerstmis. En wat is een betere manier om dit te doen dan met een fantastische selectie aan kerstfilms en -series op Netflix? Of je nu op zoek bent naar hartverwarmende klassiekers, betoverende animaties of komische avonturen, Netflix heeft voor ieder wat wils. Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in kerstsfeer en de gezelligheid van het seizoen te ervaren.

Met een druk op de knop brengt Netflix je naar een wereld vol winterwonderen en magische verhalen. Laat je verleiden door de betoverende landschappen, de sprankelende feestversieringen en de knusse kerstdorpen die tot leven komen op het scherm. Geniet van hartverwarmende momenten met je favoriete personages en laat je meevoeren op een reis vol hoop, liefde en vreugde. Met Netflix breng je de magie van Kerstmis tot leven in de comfort van je eigen huis.

Of je nu een filmavond organiseert met vrienden en familie, of gewoon wilt ontspannen na een drukke dag, Netflix heeft de perfecte selectie voor jou. Hier zijn enkele suggesties om je in de vakantiestemming te brengen:

  • Geniet van de tijdloze klassieker “Home Alone” en lach luidop met de hilarische avonturen van Kevin en de boeven.
  • Laat je betoveren door de magie van “The Polar Express”, een meeslepende animatiefilm die de reis naar de Noordpool tot leven brengt.
  • Laat je hart smelten met de romantische komedie “Love Actually”, waarin verschillende liefdesverhalen samenkomen tijdens de kerstperiode.
  • Ontdek de avonturen van Buddy, een mens die opgroeit onder elfen in de kerstfilm “Elf”. Een gegarandeerde dosis humor en feel-good momenten.

Met deze geweldige titels en nog veel meer, zal Netflix je zeker in de kerststemming brengen. Dompel jezelf onder in de magie van Kerstmis en geniet van een onvergetelijke tijd samen met je dierbaren.

– Romantische kerstfilms om bij weg te dromen

Ben je op zoek naar de perfecte manier om in de kerstsfeer te komen? Niets is beter dan jezelf te verliezen in een romantische kerstfilm. Deze films zitten boordevol liefde, warmte en magie, waardoor je helemaal kunt wegdromen. Of je nu een avondje alleen wilt genieten of gezellig met je partner op de bank wilt kruipen, er is altijd een romantische kerstfilm die jouw hart sneller doet kloppen.

In deze lijst hebben we een aantal betoverende kerstfilms voor je uitgezocht die je niet mag missen. Van hartverwarmende klassiekers tot grappige romantische komedies, er is voor ieder wat wils. Trek je warme deken over je heen, steek de kaarsen aan en geniet van deze heerlijke films die je gegarandeerd in de kerststemming brengen.

1. Love Actually (2003) – Een feelgood film met een sterrencast die verschillende liefdesverhalen volgt tijdens de kerstperiode. Deze film zal je hart verwarmen en je laten geloven in de kracht van ware liefde.

2. The Holiday (2006) – Twee vrouwen met een gebroken hart besluiten van huis te ruilen tijdens de feestdagen. Deze romantische komedie zit vol met humor, romantiek en kerstmagie.

3. A Christmas Prince (2017) – Een journalist reist naar een sprookjesachtig koninkrijk om verslag te doen van het leven van een knappe prins. Een film vol betovering en romantiek, perfect voor een avondje op de bank.

Deze films zijn slechts een greep uit het brede aanbod van romantische kerstfilms die je kunt bekijken. Of je nu kiest voor een oudere favoriet of een nieuwere release, deze films zullen je zeker betoveren en je in de kerststemming brengen. Dus pak een warme chocomelk, zet je telefoon op stil en dompel jezelf onder in de liefdevolle sfeer van deze romantische kerstfilms.

– Lach, huil en geniet van de beste kerstfilms op Netflix

De feestdagen komen eraan en dat betekent maar één ding: tijd om gezellig met een kop warme chocolademelk onder een dekentje te genieten van de beste kerstfilms op Netflix. Of je nu in de stemming bent voor een romantische komedie, een hartverwarmend familiedrama of een hilarische kerstklassieker, Netflix heeft voor ieder wat wils in petto. Hier zijn enkele absolute aanraders die je niet mag missen:

  • Love Actually – Deze populaire romantische komedie is perfect voor de kerstperiode. Met een sterrencast en verschillende verhaallijnen die allemaal met elkaar verweven zijn, zorgt deze film gegarandeerd voor lachbuien en een warm gevoel van binnen.
  • The Holiday – Deze feelgood film vertelt het verhaal van twee vrouwen die besluiten van huis te ruilen tijdens de kerstvakantie. Met een dosis romantiek, humor en prachtige winterse landschappen is dit de ultieme kerstfilm om bij weg te zwijmelen.
  • Home Alone – Een echte kerstklassieker die niet mag ontbreken op je kijklijst. Kom in de stemming met dit hilarische avontuur van een 8-jarige jongen die per ongeluk alleen achtergelaten wordt tijdens de kerstvakantie en het huis moet beschermen tegen inbrekers.

Maak je klaar voor een avond vol plezier, gelach en knusse momenten met je geliefden terwijl je geniet van deze kerstfilms op Netflix. Vergeet niet je kersttrui aan te trekken, een flinke portie kerstkoekjes klaar te zetten en een dekentje in te slaan voor extra comfort. Laat je meeslepen door het magische kerstgevoel en geniet van deze speciale tijd van het jaar!

– Kerstklassiekers en nieuwe favorieten op Netflix

Bij Netflix vind je deze kerstperiode een scala aan klassieke en nieuwe favorieten om van te genieten. Of je nu zin hebt in een traditionele kerstfilm of liever iets nieuws ontdekt, er is voor elk wat wils. Hier zijn een paar kerstklassiekers en nieuwe releases om je in de feeststemming te brengen:

  • “Home Alone” – Dit tijdloze komische avontuur volgt de avonturen van de jonge Kevin, die per ongeluk wordt achtergelaten tijdens de kerstvakantie. Met hilarische capriolen en hartverwarmende momenten is “Home Alone” een absolute kerstfavoriet.
  • “The Christmas Chronicles” – Deze nieuwe release volgt het spannende avontuur van twee kinderen die proberen de Kerstman te redden nadat ze hem per ongeluk in hun huis hebben laten crashen. Met Kurt Russell in de rol van de Kerstman zorgt deze film voor een frisse draai aan het klassieke verhaal.
  • “Love Actually” – Een romantische komedie die zich afspeelt rond de kerstperiode. Volg het verhaal van verschillende personages die allemaal op zoek zijn naar liefde en verbinding in deze betoverende film. Met een sterrencast en onvergetelijke momenten is “Love Actually” een kerstklassieker die je niet mag missen.
  • “The Princess Switch” – Deze romantische komedie volgt het verhaal van een hertogin en een bakkerij-eigenaar die elkaars plaats innemen tijdens de kerstdagen. Verwacht dubbelrollen, verwarring en natuurlijk een dosis liefde. Een heerlijke nieuwe toevoeging aan het kerstrepertoire van Netflix.
  • “A Christmas Prince” – Deze hartverwarmende film neemt je mee in het verhaal van een jonge journaliste die undercover gaat als de nanny van een principe om nieuws te verzamelen. Maar terwijl ze probeert de waarheid te ontdekken, vindt ze onverwachts liefde. Een feel-good kerstfilm die je met een glimlach achterlaat.
  • “Jingle Jangle: A Christmas Journey” – Deze nieuwe kerstmusical vertelt het verhaal van een speelgoedmaker, zijn kleindochter en een bijzondere uitvinding die hun leven voorgoed zou kunnen veranderen. Met adembenemende muziek en een unieke setting brengt “Jingle Jangle” een nieuwe en magische wereld tot leven.

Of je nu teruggrijpt naar oude favorieten of je laat verrassen door nieuwe releases, de kerstklassiekers en nieuwe favorieten op Netflix zullen je zeker in de juiste feeststemming brengen. Pak een deken, een kop warme chocolademelk en geniet van deze heerlijke films tijdens de kerstperiode.

– Duik in de kerstsfeer met de beste Netflix-films

Met de feestdagen om de hoek is er geen betere manier om in de kerstsfeer te duiken dan met de beste Netflix-films. Netflix heeft een breed scala aan films die perfect zijn om jezelf onder te dompelen in de warme en magische sfeer van Kerstmis.

Laat je betoveren door hartverwarmende verhalen vol met familie, liefde en vriendschap. Een absolute must-see is “A Christmas Prince”, een moderne romantische komedie die je meeneemt in de wereld van royalty en Kerstmis. Of word verliefd op de schattige personages en grappige avonturen in de animatiefilm “Klaus”, waarin een onwaarschijnlijke vriendschap een hele gemeenschap opnieuw in de kerstsfeer brengt.

Als je liever een klassieke film wilt bekijken, mag je “Home Alone” niet missen, een tijdloze komedie die je keer op keer aan het lachen maakt. Of laat je meevoeren in de betoverende wereld van “The Polar Express”, waar een jongen een onvergetelijke treinreis maakt naar de Noordpool.

Kortom, met de beste Netflix-films kun je jezelf onderdompelen in de betoverende kerstsfeer zonder het huis te verlaten. Grijp een warme kop chocolademelk, pak een deken en geniet van de magie op het scherm. Vergeet niet om je favoriete kerstkoekjes klaar te hebben, want deze films zorgen gegarandeerd voor een gezellige en feestelijke avond vol plezier!

En dat is het dan, beste Netflix-liefhebbers! We hebben je meegenomen op een betoverende reis door het kerstfilmoverzicht op Netflix voor 2019. Of je nu houdt van hartverwarmende romantiek, komische avonturen of magische vertellingen, er is voor elk wat wils deze feestdagen.

Met een overvloed aan nieuwe en klassieke kerstfilms om van te genieten, belooft Netflix ons weer een onvergetelijk kerstseizoen. Vanaf de allereerste sneeuwvlok die op het scherm valt tot het hartelijk gelach dat door de huiskamer klinkt, zal het kerstgevoel ons zeker niet ontgaan.

Dus maak jezelf klaar voor een gezellige avond met je favoriete kersttrui, een warme kop chocolademelk en een deken om in te verdwalen. Laat je hart vervullen met vreugde terwijl je meegesleept wordt in betoverende verhalen vol liefde, magie en vriendschap.

Het is tijd om te ontspannen en te genieten van de magie van Kerstmis. Laat Netflix je gids zijn naar een wereld vol warmte, glimlachen en voldoening. Heb een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar vol geweldige filmavonden!

Blijf ons volgen voor meer spannende avonturen, betoverende verhalen en verrassingen op het grote scherm. Want bij Netflix weet je nooit wat er nog meer in petto is. Fijne feestdagen en tot volgend jaar, waar we weer samen kunnen verdwijnen in de magische wereld van kerstfilms op Netflix!