De herfst-/wintercollecties voor heren van het seizoen 2017/2018 beloven een buitengewone bron van mode-inspiratie te worden. Met gedurfde ontwerpen en vernieuwende stijlen zijn ontwerpers erin geslaagd een interessante mix van klassieke elementen en eigentijdse trends te creëren. Of je nu een voorstander bent van minimalistisch chic of juist houdt van gedurfde prints en kleuren, deze collecties bieden voor elk wat wils. Van avontuurlijke outerwear tot verfijnde pakken, de nieuwste herenmode belooft een seizoen vol creativiteit en stijl te worden. In dit artikel zullen we enkele opvallende trends en inspirerende looks verkennen die je kunnen helpen om je garderobe een trendy upgrade te geven voor het komende herfst-/winterseizoen.

De trends voor FW 17/18 in mannenmode beloven een combinatie te zijn van stijlvolle klassiekers en gedurfde vernieuwingen. Een mix van tijdloze designs en avant-gardistische details zorgt voor een spannende en veelzijdige herencollectie dit seizoen.

1. Bold oversized silhouetten: Voor de modebewuste man zijn oversized silhouetten een absolute must-have dit seizoen. Denk aan wijdvallende jassen, oversized truien en broeken met een ruime snit. Deze stijlvolle trend creëert een nonchalante en moderne uitstraling, perfect voor koude winterdagen.

  • Draag een oversized jas met een gestructureerd patroon om de look te versterken.
  • Combineer een wijdvallende trui met een strakke jeans voor een gebalanceerde outfit.

2. Heritage ruitpatronen: Het tartan ruitpatroon is terug en verovert de mode voor FW 17/18. Deze klassieke print wordt geïnterpreteerd in verschillende kleurenschema’s en kan worden teruggevonden op shirts, jassen en zelfs broeken. Het geeft een subtiele knipoog naar de Schotse cultuur en voegt een tijdloze elegantie toe aan elke herengarderobe.

3. Bomberjacks met een twist: De iconische bomberjack krijgt een hedendaagse update dit seizoen. Verwacht stijlvolle details zoals fluweel, borduursels, en contrasterende kleurblokken. Het bomberjack is een veelzijdig kledingstuk dat zowel casual als chique kan worden gedragen. Combineer het met een strakke broek en minimalistische sneakers om de look compleet te maken.

  • Ga voor een bomberjack in een opvallende kleur om een persoonlijk statement te maken.
  • Kies voor een bomberjack met fluwelen accenten voor een trendy twist.

De FW 17/18 trends in mannenmode bieden een scala aan mogelijkheden om een moderne en zelfverzekerde look te creëren voor het komende seizoen. Durf te experimenteren en combineer tijdloze klassiekers met unieke en gedurfde details om jouw persoonlijke stijl te laten spreken.

2. Herenmode inspiratie: Stijlvolle looks voor het najaar

Met de komst van het najaar is het tijd om nieuwe stijlvolle looks te ontdekken voor herenmode. Het seizoen brengt veranderingen in kleuren, stoffen en trends, waardoor er eindeloos veel mogelijkheden zijn om je kledingkast een update te geven.

Om je te inspireren hebben we een aantal geweldige looks samengesteld die perfect zijn voor het najaar. Hier zijn een paar ideeën om je te helpen bij het creëren van een stijlvolle herfstgarderobe:

  • Lagen en texturen: Een van de sleutels tot een stijlvolle herfstlook is het spelen met verschillende lagen en texturen. Combineer bijvoorbeeld een dunne coltrui met een wollen blazer en een leren jasje voor een dynamische en interessante outfit.
  • Herfstkleuren: In het najaar zien we vaak warme en aardse tinten, zoals bruin, mosterdgeel en bordeauxrood. Deze kleuren passen perfect bij het seizoen en kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd om een trendy en stijlvolle look te creëren.
  • Accessoires: Vergeet niet om je outfit compleet te maken met de juiste accessoires. Een mooie sjaal, een elegante hoed of een stijlvolle tas kunnen het verschil maken en je look naar een hoger niveau tillen.

Met deze stijlvolle inspiratie ben je klaar om het najaar in te gaan met een trendy en fashionable garderobe. Experimenteer met verschillende looks, durf te spelen met kleuren en texturen, en vergeet vooral niet om je gevoel voor stijl te laten zien.

3. Verken de nieuwste herencollecties van FW 17/18

In onze collectie van FW 17/18 hebben we een reeks nieuwe en opwindende herenmode-items die je zeker zullen inspireren. De nieuwste collecties brengen stijl en comfort samen, en bieden een breed scala aan mogelijkheden om je garderobe bij te werken.

Bij het verkennen van onze nieuwste herencollecties zul je merken dat we ons hebben gericht op het creëren van tijdloze stukken die zowel klassieke als moderne elementen bevatten. Met zorgvuldig geselecteerde stoffen van hoge kwaliteit en aandacht voor detail, bieden we een collectie die geschikt is voor elke gelegenheid.

Onze FW 17/18 herencollecties omvatten een breed scala aan outfits en accessoires die perfect bij elkaar passen. Denk aan elegante en goed gesneden blazers, comfortabele maar stijlvolle truien en overhemden, en veelzijdige broeken die gemakkelijk kunnen worden gestyled. We hebben ook premium lederen accessoires zoals tassen en riemen, waarmee je je look kunt aanvullen en personaliseren.

Of je nu op zoek bent naar een formele outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon je dagelijkse stijl wilt upgraden, onze nieuwste collecties hebben iets voor elke man. Neem de tijd om door onze selectie te bladeren en ontdek de nieuwste trends en tijdloze stukken die je zullen helpen je persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen.

4. Must-have mode-items voor mannen deze herfst en winter

De herfst en winter zijn de perfecte seizoenen om je kledingkast een nieuwe boost te geven. Er zijn een aantal must-have mode-items voor mannen die deze herfst en winter absoluut niet mogen ontbreken. Hier zijn een paar trends en stukken die je zeker in overweging moet nemen:

  • 1. Klassiek leren jack – Een tijdloze favoriet die altijd in stijl is. Een goed passend leren jack is een essentieel kledingstuk waarmee je elke outfit moeiteloos een stoere uitstraling geeft. Kies voor zwarte of bruine varianten, afhankelijk van jouw persoonlijke smaak.
  • 2. Geruite blazers – Dit seizoen is het ruitpatroon helemaal in. Een geruite blazer voegt direct een vleugje klasse en stijl toe aan je look. Combineer het met een effen overhemd en een jeans voor een trendy en moeiteloos chique outfit.
  • 3. Chunky gebreide truien – Voor de koudere dagen zijn chunky gebreide truien een absolute must-have. Ze houden je niet alleen warm, maar zorgen ook voor een stijlvolle en casual uitstraling. Ga voor neutrale kleuren zoals grijs, navy of beige die gemakkelijk te combineren zijn.
  • 4. Enkellaarzen – Vergeet niet om je schoenencollectie bij te werken met een paar stijlvolle enkellaarzen. Ze zijn zowel praktisch als modieus en passen perfect bij elke outfit. Ga voor tijdloze kleuren zoals bruin of zwart en investeer in kwaliteit voor langdurig comfort.

Met deze must-have mode-items ben je helemaal klaar om stijlvol en trendy door de herfst en winter te gaan. Mix en match ze om je eigen unieke outfits te creëren en laat je persoonlijkheid stralen. Vergeet vooral niet om comfort en kwaliteit te prioriteren, zodat je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt!

5. Ontdek de meest trendy kleurenpaletten voor mannenmode

In de wereld van de mannenmode zijn kleurenpaletten een essentieel onderdeel van elke collectie. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit of een formele look, het kiezen van de juiste kleuren is van groot belang. Daarom hebben we voor jou de meest trendy kleurenpaletten van dit seizoen op een rijtje gezet. Ontdek ze hieronder en geef je garderobe een frisse update met deze moderne kleurenschema’s!

1. Neutrale verfijning: Deze kleurenpaletten combineren natuurlijke tinten zoals beige, taupe en kaki met donkere accenten zoals diepblauw en donkergrijs. Dit zorgt voor een tijdloze en verfijnde look die zowel geschikt is voor zakelijke gelegenheden als voor een avondje uit. Combineer bijvoorbeeld een beige colbert met een marineblauw overhemd en een donkergrijze broek voor een stijlvol ensemble.

2. Zwoel pastel: Pastelkleuren zijn dit seizoen enorm populair en bieden een zachte en romantische uitstraling. Denk aan lichtroze, babyblauw en mintgroen gecombineerd met lichte neutrale kleuren zoals wit en crème. Deze kleuren werken goed voor casual outfits en geven je een frisse en jeugdige uitstraling. Combineer een lichtblauw overhemd met een witte chino en sneakers voor een trendy en zorgeloze look.

3. Levendige kleurenexplosie: Durf uit je comfortzone te stappen en ga voor levendige kleuren zoals geel, oranje en turquoise. Deze kleurenpaletten zijn gedurfd en trekken zeker de aandacht. Combineer bijvoorbeeld een oranje trui met een jeans in een lichte kleur en maak je look af met witte sneakers. Deze kleuren zijn perfect voor een zomerse en energieke uitstraling.

Met deze trendy kleurenpaletten kun je spelen met verschillende combinaties en je eigen unieke stijl creëren. Vergeet niet om altijd te experimenteren en plezier te hebben met mode! Kies de kleuren die bij je persoonlijkheid passen en laat je creativiteit de vrije loop. Ontdek nu de wereld van kleuren en geef je garderobe een stijlvolle upgrade!

6. Hoe je jouw herfst- en winteroutfits naar een hoger niveau tilt

Met de komst van het koudere weer is het tijd om je herfst- en winteroutfits naar een hoger niveau te tillen. Met een paar eenvoudige aanpassingen kun je je look niet alleen stijlvol maken, maar ook warm en comfortabel. Hier zijn enkele tips om je te helpen jouw herfst- en winteroutfits naar een hoger niveau te tillen:

1. Laagjes zijn de sleutel. Begin met een basislaag, zoals een thermoshirt of een dunne trui, en voeg vervolgens laagjes toe om warmte toe te voegen en je look te verfijnen. Denk aan een oversized vest, een warme sjaal of een trendy poncho. Door laagjes te dragen, kun je je ook gemakkelijk aanpassen aan temperatuurveranderingen, zodat je altijd de perfecte balans hebt tussen warmte en stijl.

2. Speel met texturen. Het gebruik van verschillende texturen in je outfit kan je look direct naar een hoger niveau tillen. Kies bijvoorbeeld voor een gebreide trui gecombineerd met een leren rok, of voeg een velvet blazer toe aan je favoriete jeans. Door te spelen met texturen creëer je een interessante visuele balans en voeg je een vleugje luxe toe aan je herfst- en winterlooks.

3. Investeer in kwaliteit. Het koude weer vraagt om hoogwaardige en duurzame materialen. Investeer in goede jassen, warme truien en comfortabele laarzen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook functioneel. Kies voor stoffen zoals wol, kasjmier en suède die je warm houden en er luxe uitzien. Door te investeren in kwaliteit zul je niet alleen je outfits naar een hoger niveau tillen, maar ook langer plezier hebben van je wintergarderobe.

Met deze tips kun je jouw herfst- en winteroutfits transformeren van gewoon naar buitengewoon. Onthoud dat het toevoegen van laagjes, spelen met texturen en investeren in kwaliteit de sleutel zijn tot een stijlvolle en comfortabele look tijdens het koude seizoen. Dus ga aan de slag en til je outfits naar een hoger niveau!

7. De beste accessoires om je herengarderobe te upgraden

Je herengarderobe upgraden kan een leuke en spannende ervaring zijn. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe stijl of gewoon je huidige look wilt versterken, accessoires kunnen een geweldige manier zijn om je outfit naar een hoger niveau te tillen. Hier zijn enkele van de beste accessoires die je kunt toevoegen aan je garderobe:

1. Een tijdloos horloge: Een goed horloge is een must-have accessoire voor elke man. Kies voor een tijdloos model met een leren band en een neutrale wijzerplaat. Dit kan een stijlvolle toevoeging zijn aan zowel casual outfits als formele looks.

2. Een kwaliteitsriem: Een riem is niet alleen functioneel, maar kan ook een statement maken. Investeer in een kwaliteitsriem van leer, bij voorkeur in een neutrale kleur zoals zwart, bruin of donkerblauw. Dit zal je outfit net dat beetje extra geven.

3. Stijlvolle manchetknopen: Als je regelmatig een pak draagt, kunnen stijlvolle manchetknopen een subtiel detail zijn dat je look naar een hoger niveau tilt. Kies voor een paar manchetknopen met een uniek design of subtiele kleurendetails die passen bij je persoonlijke stijl.

4. Een trendy tas: Een stijlvolle tas kan zowel functioneel als modieus zijn. Kies voor een tas die past bij je levensstijl, zoals een leren laptoptas of een casual rugzak. Dit kan zowel een praktische als een sierlijke toevoeging zijn aan je herengarderobe.

Met deze accessoires kun je je herengarderobe een upgrade geven en je persoonlijke stijl versterken. Combineer ze met je favoriete kledingstukken en experimenteer met verschillende combinaties om een unieke look te creëren die helemaal bij jou past.

De herfst/winterseizoenen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je kledingkast te updaten met de nieuwste streetstyle-trends voor mannen! Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor een casual look of voor een meer formele stijl, wij hebben de must-haves voor jou op een rijtje gezet.

Een van de grootste trends dit seizoen is het gebruik van opvallende prints en patronen. Denk aan geruite broeken, gestreepte truien en bloemrijke overhemden. Durf te experimenteren met deze opvallende stukken en geef je outfit net dat beetje extra. Combineer een geruite broek met een effen trui voor een trendy en toch klassieke look.

Ook op het gebied van kleuren zijn er dit seizoen veel interessante opties. Diepe aardetinten zoals roestbruin, olijfgroen en donkerblauw zijn perfect voor de herfst. Combineer deze kleuren met neutrale tinten zoals beige of grijs voor een moeiteloos chique uitstraling. Een roestbruine jas over een grijze trui geeft je outfit een warme en stijlvolle touch.

Accessoires zijn een essentieel onderdeel van elke outfit en dit seizoen zijn er een aantal trends die je zeker niet mag missen. Draag een stoere leren rugzak voor een eigentijdse en praktische look. Ook zijn hoeden weer helemaal terug dit seizoen, dus investeer in een trendy fedora of een klassiek omgekeerd petje. Deze accessoires geven je outfit net dat beetje extra pit.

Bedankt voor het lezen van ons artikel over de modetrends voor mannen FW 17/18. We hopen dat je geïnspireerd bent geraakt door de Creatieve stijl die we hebben belicht. Of je nu op zoek bent naar een gedurfde nieuwe look of gewoon wat subtiele aanpassingen in je garderobe wilt maken, deze seizoensgebonden trends bieden een schat aan mogelijkheden. Vergeet niet dat mode een individuele expressie is en dat jij degene bent die bepaalt wat bij je past. Dus ga op ontdekkingsreis, experimenteer en creëer je eigen persoonlijke stijl. Laat je inspireren door de trends, maar vergeet niet trouw te blijven aan jezelf. Blijf jezelf onderscheiden en straal met zelfvertrouwen. Bedankt voor het lezen en veel plezier met het verkennen van de modewereld!